Η φιλοσοφία μας, οι στόχοι μας


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΞΗΡΟΦΩΤΟΣ

MD. MSC. PHD.
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ

Στην ιστοσελιδα μας μπορείτε να βρείτε γενικές πληροφορίες και άρθρα που αφορούν ποικίλα γυναικολογικά θέματα, που απασχολούν γυναίκες κάθε ηλικίας. Οι πληροφορίες δίνονται με τρόπο απλό, αλλά επιστημονικά τεκμηριωμένο, και βοηθούν ώστε μια γυναίκα να είναι ενημερωμένη για ένα ιατρικό θέμα που τυχόν την αφορά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν ένα, ενδεχομένως απαραίτητο, ιατρικό ραντεβού. Η προσωπική επαφή και συζήτηση με τον ιατρό, η ενδελεχής εξέταση και η λήψη ιστορικού, θα δώσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασής της, οδηγώντας κατόπιν στην καλύτερη δυνατή ιατρική αντιμετώπισή της.
previous arrow
next arrow
Slider

Η φιλοσοφία μας, οι στόχοι μας.

Σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον, αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένη φροντίδα στις γυναίκες όλων των ηλικιών, να απαντούμε στις απορίες τους και να δίνουμε λύσεις στα προβλήματά τους.

Στόχος μας είναι να καλύπτουμε τις αυξημένες και συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, από την εφηβεία έως την πιο ώριμη ηλικία, διαθέτοντας επιστημονική κατάρτιση υψηλού επιπέδου, παρακολουθώντας ανελλιπώς τις διεθνείς εξελίξεις της Ιατρικής αλλά και ασκώντας το Ιατρικό λειτούργημα με υπευθυνότητα, ανθρωπιά και ηθική κρίση.

Η εξειδίκευση του Δρ. Δημήτρη Ξηροφώτου στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική παρέχει, επιπλέον, τη δυνατότητα της ελάχιστα επεμβατικής προσέγγισης γυναικολογικά θέματα, χωρίς την ανάγκη χρονοβόρων και επώδυνων χειρουργείων, κάτι που συνιστά πολύ συχνά ανασταλτικό παράγοντα και πηγή φόβου για πολλές γυναίκες.Δείτε περισσότερα